WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
15-Oct-2023
Početna Dijaspora

KOMENTAR: Popis kao oružje

Famozni popis stanovništva u Crnoj Gori trebao bi da se organizuje od 1. novembra ove godine.Za taj popis veliko intereovanje i sva pažnja ka njemu usmjerena je u Srbiji. Mnogi bi rekli čudno, kakve veze sa popisom u jednoj državi ima rukovodstvo druge države. U ovaj crnogorski umiješala se ne samo druga država Srbija, već dobrano i treća Rusija. A cilj je jasan , lažiranjem podataka dovršiti proces ubijanja Crne Gore i Crnogoraca. A da su planirane prevare i zloupotrebe rezultata popisa najbolje govori činjenica da je za državu od oko 620 hiljada stanovnika odštampano 2 miliona listića, te da su članovi popisnih komisija istaknuti članovi prosrpskih i proruskih stranaka na vlasti i članovi njihovih porodica.
Na taj i takav popis Crnogorci pristati ne smiju. Jer lažirajući podatke svešće se njihov broj na minimum, a otvoriće se i put ka njihovom fizičkom uništenju. I ne ne prećerujem kad ovo kažem , jer i kroi istoriju je Srbija fizički pokušavala da eliminiše Crnogorce najmonstruoznijim zločinima. I sumnje nema da bi i danas srpske horde bez bilosti i kako to oni samo znaju , kamama , klali i ubijali sve crnogorsko.
Ono što ovih dana posmatramo jesu anemične reakcije opozicije i procrnogorskih stranaka. Oglašavaju se toliko anemično da to čak vrijeđa svakog razumnog Crnogorca. A da nemaju namjeru dabilo što preuzmu povodom ovog zla , koje spremaju Beograd i Moskva preko svojih poslušnika iz Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore i Pokreta Evropa sad , najbolje govori činjenica da ni deklarativno nijesu pužili podršku građanima Nikšića, koji blokiraju već tri dana glavnu saobraćajnicu u znak protesta protiv organizacije popisa.
Zato Crnogorci i svi vi koji volite Crnu Goru i koja vam je u srcu ne pristajte na popis. Popisivače ne puštajte u svoje domove, bojkotujte proces. Zakonski vas kazniti ne mogu, ali ogu one koji lažiraju podatke. Zato znate što vam je opcija - Bojkot i protesti do konačne sloboda Crne Gore od kvislinške vlasti servilne genocidnim i fašističkim državama Srbiji i Rusiji.
autor- M.Jahović

German Daily News - All Rights Reserved ©