WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
10-Mar-2024
Početna Estrada

INTERVJU: SABRIJA M. VULIĆ, BLISTAVA KARIJERA DUŽA OD 4 DECENIJE

AUTOR: M.JAHOVIĆ

MUWN- Kada ste počeli da se bavite muzikom?

S.V-Muzikom sam počeo da se bavim kada sam imao 10 godina ,brat od strica mi je kupio prvu hrmoniku.

MUWN- Gdje ste imali prvi nastup i kako ga pamtite?

S.V,- Prvi nastup sam imao u mjestu gdje sam se rodio Mrkojevićima izmedju Bara i Ulcinja .Bio sam jako mlad ali sve je prošlo kako treba hvala bogu.

MUWN- Radili ste sa brojnim muzičarima, kakva je saradnja sa njima posebno onima kiji su se dokazali u svom poslu?

S.V. - U Muzici kao i svakom poslu srećete i dobre i loše ljude . Nisam imao neke neprilike sa nikim posebno ali se rado sjećam dobrih ljudi i muzičara sa kojima sam radio.

MUWN- Posao muzičara iziskuje mnogo putovanja. Koja su vam posebno ostala u sjećanju?

S.V. - Putovao sam puno ,a najdraže mi je putovanje koje sam imao u Dalekoj Australiji, tačnije u Sidneju ,to mi je onako ostalo upečatljivo kao jedno daleko i najbolje putovanje koje sam imao.

MUWN- Da li ste snimali sa nekim od svojih kolega duetsku pjesmu do sada, planirate li u narednom periodu i sa kim bi željeli?

S.V. - Snimio sam par pjesama sa mojim dragim koleginicama ,a posebno mogu izdvojiti duetsku pjesmu sa mojim rođakom i imenjakom Sabrom Vulić , a pjesma se zove

Đe si Rođo.

MUWN- Koliko često nastupate , koliko je značajan takav vid rada za muzičare, sigurno imate i brojnih anegtita sa tih nastupa?

S.V. - Svako putovanje je priča za sebe ima puno toga što se bi moglo ispričati.

MUWN- Kakvi su vam planovi za naredni period?

S.V. - Pa neke posebne planove nemam samo znam dok god mogu snimaću poneku pjesmu jer je to nešto što volim i radim od malena.

MUWN- Nastupili ste i sa Irenom Jahović našom estradnom umjetnicom koja živi i radi u USA, kakvo je iskustvo rada sa njom?

S.V.- Irena je drug prijatelj i pjevač . Nastupao sam par puta sa njom i samo mogu da kažem da je Irena jedan poseban vokal ,a posebna je i kao osoba. Ovim putem želim puno da je pozdravim i želim joj svaku sreću u njenoj karijeri , naravno i na privatnom planu .

Želim da pozdravi sve drage ljude , prijatelje , fanove i sve one koji mene znaju, slušaju i podržavaju moju karijeru ,koja hvala bogu traje preko 40 godina.

German Daily News - All Rights Reserved ©