WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
08-Dec-2023
Početna Estrada

Marina Bozalo -Nova pjesma budi emocije

Živim na Floridi a prije toga skoro dvadeset godina sam živjela u NewYorky.

Mogu vam reći od malih nogu muzika je moja velika ljubav. Završila sam muzičku školu svirala sam harmoniku,a pjesma je meni u srcu!

Sve ove godine dosta putujem i nastupam po cijelom svijetu. Pamtim u lijepom sjećanju moje početke u Beogradu i vašoj lijepoj Crnoj Gori , poslije sam otišla u Njemačku ,Austriju ,Dubai ,Rusija , Kanada i Amerika gdje živim dvije dcenije i nastupam sve vrijeme. Poštujem moje kolege ,radim nastupam i po nekoliko sati se dešava da pjevam ,ali to meni nije tesko. Nikada problem nijeam imala do sada ni sa kim.

Pjevam samo o ljubavi ,nikada nacionalne pjesme.

Držim do sebe imam svoj stav. Držim do mog stila da sve bude kulturno i da oblačenje ne prelazi granicu kulture i ukusa.

Ja sam Grandov pjevač ,nijesam se takmičila već sam u Grandu i moje pjesme su od 2015 snimljene za Grand.

Što reći o najvećoj produkciji nego sve najbolje i sve pohvale za Direktora Gorana Šljivića, koji je tu za nas koji smo u okrilju Granda.

Imam za ovih par godina snimljene pjesme sa mnogim autorima među kojima su ,Vesna Petkovic , Teso Mrkonjić , Josip Matić, Pedja Medenica, Endži Mavrić, Borko Radivojević i drugi !Ponosna sam na moj duet sa kolegom koji nas je napustio, Pobednik Nikad nije kasno Kale Dijamant.

Kilometri dele nas, taj tekst sam ja od srca napisala!!

Imam još jedan duet sa kolegom Josipom Matićem, pjesma se zove -Ti imaš pravo na sve.

Sada sam uradila novu pjesmu koja je isto u izdanju Granda ,zove se -Jedinica. Tekst i muziku je uradio Ermin Mesković, aranžman Novica Nikolic Patalo.

Pjesma je autobiografska ,a pronašla je put već do mnogih srca.

Ja sam zaplakala dok sam je snimala , a mnogim djevojkama je isto suze izmamila.Pesma ,Jedinica , od srca kažem je kruna mojih osjećanja!

Što se tiče mog supruga i njegovih veza sa poznatim ličnostima u Americi , zna se mnogo , ali on ne voli da priča o tome kaže nije javna ličnost.Krase ga dobrota i skromnost.

Godinama je tu uz poznate ličnosti pa i bivšeg američkog predsjednika Trampa i njegove porodice i mnogoh koji su dolazili u NewYork.

Pozdrav na kraju za cio vaš tim i vlasnika i urednika Mirsada Jahovića i za sve čitaoce vašeg portala!Da uživaju u svakom danu u cvrkutu ptica i da samo šire ljubav!Ja sam pozitivna uvijek i svima želim sve najljepše!

M.J.

German Daily News - All Rights Reserved ©