WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
30-Dec-2023
Početna Estrada

Raičević ugostio Lepu Brenu povodom novogodišnjeg koncerta

IZVOR : POBJEDA / M.J.
Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević ugostio je muzičku zvijezdu Lepu Brenu povodom organizacije koncerta koji će biti održan u novogodišnjoj noći u tom gradu.
Kako je saopšteno iz Opštine Bar, prijemu su prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Branislav Nenezić, kao i predstavnici Turističke organizacije Bar.
Svojim vanvremenskim hitovima Lepa Brena će uvesti Baranke i Barane u 2024. godinu, a koncert će biti održan na platou ispred sportske dvorane “Topolica” - kazali su.
Novogodišnju manifestaciju organizuju Opština Bar i Turistička organizacija Bar.
Predsjednik Raičević je, dodaje se, uz riječi dobrodošlice iskazao zadovoljstvo zbog činjenice da će doći do "spektakularnog" koncerta, a istakao je da su pregovori za ovaj nastup započeti još prije više od godinu dana.
Dolazak Lepe Brene predstavlja svojevrsnu krunu našeg nastojanja da se Bar pozicionira u sami vrh turističkih destinacija i imajući u vidu da u Baru iz godine u godinu gostuju najveće zvijezde ne samo ovih prostora već i šire, ovogodišnji doček je dokaz da Bar izrasta u grad koji će tokom cijele godine moći da ponudi više nego kvalitetnu i raznovrsnu zabavu - kazao je Raičević.
Lepa Brena je, kako su kazali iz opštine, istakla zadovoljstvo što je došlo do dogovora i naglasila da se Bar pokazao kao divan domaćin uz najavu da je za novogodišnji koncert spremljen specijalan muzički program kao poklon našem gradu.
Iz opštine su rekli i da očekuju veliku posjećenost na dočeku Nove godine i brojne turisti ne samo iz drugih gradova, već iz regiona.

German Daily News - All Rights Reserved ©