WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
27-Jan-2024
Početna Rockford

Rockford: Nakon pisanja našeg portala bezbjednosna situacija znatno bolja

AUTOR: M. JAHOVIĆ

Nakon što je portal Montenegro US world news pisao o katastofalnom bezbjednosnom stanju u Rockfordu u Ilinoisu, posebno o zabrinjavajućoj stopi kriminaliteta u zapadnim djelovima grada, stvari su počele da se mijenjaju na bolje.
Do našeg pisanja , lokalne vlasti nijesu preduzimala ništa , kako bi se situacija , koja traje godinama popravila. Gradske vlasti nijesu reagovale ni na molbe lokalne policije. Čak su svojim skandaloznim odlukama otežavale rad policiji u suzbijanju kriminaliteta.
Svojim pisanjem o katastrofalnom bezbjednosnom stanju , ali i obraćanjima gradskim vlastima, uspjeli smo da stvari pomjerimo sa mrtve tačke. Svakako svojim radom pomogli smo i lokalnj policiji bez čijeg zalaganja i truda do poboljšanja ne bi došlo. Treba zahvaliti i građanima, ali i najistaknutijem privrednom subjektu u Rockfordu " Holsted park apartman Becovic", koji su iz svojih sredstava donirali kamere , koje su postavljene širom grada posebno u zapadnim djelovima, gdje je stopa kriminaliteta bila najveća. Zahvaljujući svemu tome Rockford u Ilinoisu postaje sve bezbjedninji grad.

German Daily News - All Rights Reserved ©