WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
15-Jul-2024
Početna Rockford

STRUČNJAK I HUMANISTA DR. MERLE S.RUST

AUTOR:M.J.
Dr. Merle S. Rust je neurohirurg u Janesvilleu, Wisconsin i povezan je sa više bolnica u ovoj oblasti, uključujući bolnicu Mercyhealth i Trauma Center-Janesville i Aurora Lakeland Medical Center. Diplomirao je medicinu na Medicinskom fakultetu Univerziteta Illinois u Čikagu i u praksi je više od 20 godina. Dr Merle S. Rust ima stručnost u liječenju bolova u vratu i problemima s kičmom, fuzije kičme, između ostalih stanja . Dr Merle S. Rust prihvata zdravstvena osiguranja Medicare, Aetna, Humana, Blue Cross, United Healthcare.
Kao specijalista neurohirurgije primjenjuje najsavremenije metode liječenja i procedure u svojoj oblasti.
Njegove subspecijalnosti su -Tumor mozga i kičme,Neurohirurška hirurgija kičme i Neurotrauma.
Doktor Rust je ljekar koji pruža svojim pacijentima najbolje vrste njege. Što je liječnik češće liječio određeno stanje ili je izvodio određenu operaciju, to može imati više stručnosti u liječenju pacijenata sa sličnim potrebama. Na osnovu tri godine (2020-2022) podataka o Medicare naknadama za uslugu (koji ne uključuju Medicare Advantagepokazuje da doktor Rust ima najviše urađenih uspješnih intervencije u cijeloj državi te se nesumnjivo smatra najvećim stručnjakom u svojim subspecijalnostima.. Imajte na umu da ovaj doktor može liječiti pacijente koji nisu obuhvaćeni Medicareom i stoga nisu uključeni u ovu analizu, pa samim tim je i broj uspješnih intervencija koje je izvodio na pacijentima značajno veći od prikazanog navedenim analizama.
Za njegov human odnos i profesionalizam u poslu saznali smo direktno od više njegovih pacijenata, koji su nam ukazali na besprijekornu njegu i uspješno izlječenje zahvaljujući doktoru Rust i njegovom medicinskom timu. Doktor Merle S.Rust je pokazatelj zbog čega pacijenti u Sjedinjenim Državama dobijaju najbolju medicinsku uslugu na cijelom svijetu. Zato je najmanje što možemo uraditi reči HVALA doktore Rust na svom profesionalizmu i stručnosti, a nadasve i humanom odnosu prema pacijentima.

German Daily News - All Rights Reserved ©